Of houd je het liever bij spuitbussen? Je kunt jouw mening onderaan dit bericht achterlaten. Help anderen ook gezonder te worden en deel dit artikel. Kokosolie als natuurlijke deodorant?

baking soda en kokosolie gezicht een beetje raar. Maar we masseren ons ook met oliën en vetten, dus zó raar is het idee van vet op je lichaam dus ook weer niet. Als je de voordelen (geen giftige stoffen, geen dierproeven en dus ook geen schuldgevoel, je ruikt lekker en je zweetgeur is ook echt weg) daarnaast meeweegt dan denk ik dat de conclusie gerechtvaardigd is dat het eigenlijk wel revolutionair is om kokosolie als natuurlijke deodorant. Zou jij kokosolie als deodorant gebruiken?

Als je het mij vraagt niet. Kijkend naar de eigenschappen van kokosolie is het eigenlijk heel logisch om kokosolie in te zetten als deodorant want de zweetgeurtjes verdwijnen wel degelijk haar en je gaat ook nog eens erg fris ruiken. Wat daarnaast eigenlijk nóg vreemder is, is een vloeistof onder je oksels spuiten met daarin giftige metaalionen zoals aluminium en andere huid irriterende stoffen. Wat dat aangaat is kokosolie of kokosvet veel veiliger want een goede kwaliteit kokosolie bevat geen enkele toevoeging. Dierproeven, wat te denken van dierproeven? Verreweg mayonaise de meeste commerciële deodorants uitzonderingen daargelaten worden getest op dieren. Dieren die lijdzaam de nieuwste chemische stoffen moeten ondergaan en dit in ogen en op de huid gespoten krijgen. Als je dit soort deodorants gebruikt ben je dus feitelijk een beetje medeplichtig aan dit dierenleed, want door jouw gebruik of aankoop stimuleer je indirect deze industrie. Kokosolie wordt gegarandeerd niet op dieren getestal zou dat beslist een prima idee zijn trouwens :-). Ervaring leert dat honden en katten bijvoorbeeld een schaaltje kokosolie meer dan welkom heten. Gebruik je kokosolie als deodorant, dan hoef je in ieder geval zeker geen schuldgevoel te hebben in verband met dierproeven!

baking soda en kokosolie gezicht

Kokosolie en beste baking soda voor een


Kokosolie, ook wel kokosvet genoemd, is voor veel dingen inzetbaar en wordt door steeds meer mensen gebruikt ter vervanging van bijvoorbeeld ongezonde plantaardige oliën met een hoog gehalte aan omega-6 vetzuren. Maar ook het inzicht dat kokosolie prima gebruikt kan worden als natuurlijke deodorant, groeit gestaag. Commerciële deodorants bevatten helaas veel toxische stoffen die een belasting vormen voor je lichaam. Kokosolie fall als natuurlijke deodorant: vreemd? Kokosolie is een product dat voor 100 uit vetten bestaat (zie ook de voedingswaarde van kokosolie ). Heel wat anders dan een busje deodorant waar onder druk een verdampte vloeistof uitkomt. Is dat dan niet wat vreemd?

Kokosolie en baking soda voor een complete reiniging van het


Door léon gelijke delen van baking soda, kokosolie, en maïzena. Ik heb 3 weken geleden 3 pakken gekocht met name voor mijn haren en gezicht omdat ik ook graag beter voor. 1 deel kokosolie met 1 deel baking soda. Is een ideale scrub voor je gezicht. Pak een mixer en mix de kokosolie net. Kijk wat er gebeurt als je je gezicht 3x per week wast met, baking Soda en kokosolie! Deze combinatie kokosolie en baking soda werkt goed tegen acne. Als je je gezicht wast met kokosolie en bakingsoda 3 keer per week voor een maand lang, gebeurd er dit met je gezicht.

baking soda en kokosolie gezicht

Laat het hieronder weten.

Kokosolie en baking soda voor een complete. Het eerste dat we opmerken baard en zien bij een persoon is het gezicht en het verzorgen ervan is erg belangrijk. You are at: Home » Artikelen » gezondheid » Als je je gezicht wast met kokosolie en bakingsoda 3 keer per week voor een maand lang. Baking Soda en kokosolie. Als je je, thuiswerken gezicht 3x Per week wast Met, baking Soda En kokosolie, dan Gebeurt Er In Een maand Tijd dit met.

Baking Soda wel zo goed voor je huid?

Oogcrème, kokosolie met een druppeltje vitamine e is een perfecte anti-rimpel oogcrème gelriemcrème, breng een klein beetje kokosolie aan op je nagelriemen, laat de olie even intrekken en tadaa: zachte nagelriemen. Gezichtsscrub 1 deel kokosolie met 1 deel baking soda ( zuiveringszout ) is een ideale scrub voor je gezicht. Lichaamsscrub, kokosolie gemengd met suiker is een prima scrub voor een zacht velletje, ook geschikt als lipscrub. En natuurlijk is kokosolie heel geschikt om mee te bakken en braden. Lees hier meer over de voordelen van kokosolie. Nog een handige tip als afsluiting: kokosolie is hard bij kamertemperatuur en daardoor lastiger te gebruiken. Pak een mixer en mix de kokosolie net zolang tot je een mooie kostenfreier mousse hebt. Deze mousse wordt niet hard en smeert heel prettig uit, waardoor het een stuk makkelijker is om je kokosolie te gebruiken. Weet jij nog andere manieren waarop je kokosolie kan gebruiken?

baking soda en kokosolie gezicht

Zeg maar dag tegen rimpels en slappe huid van het gezicht

Frizz control voor je haar. Neem een beetje kokosolie in je handen en masseer hiermee droge, pluizige haarpunten. Pas op, gebruik niet teveel want dan ziet tanning je haar er vettig uit in plaats van glanzend. Lip Balsem, pure kokosolie zorgt voor zachte en gehydrateerde lippen en laat ze mooi glanzen. Bescherm je haar tegen chloor/ zout water. Voordat je gaat zwemmen of een dag naar het strand gaat maak je je haar nat en doet er een beetje kokosolie in, bind je haar nu samen in een knot of staartje en het is de hele dag beschermd tegen uv straling, zout water. En het ziet er ook nog trendy uit.

Na het douchen smeer je je lichaam in met kokosolie fallout en daarna droog je. . Een ideale combinatie van vocht en vet voor je huid. Als je van kokosgeur houdt neem je natuurlijk de originele vco (virgin coconut oil) biologische kokosolie. Mocht je het liever neutraal houden dan kan je ook ontgeurde koudgeperste biologische kokosolie nemen. Oogmake up remover, het is wel een beetje vettig maar kokosolie werkt perfect als oogmake up remover. Masseer zacht een beetje kokosolie op je oogleden en wimpers. Ook waterproof mascara is prima te verwijderen met kokosolie.

Als je je, gezicht 3x Per week wast Met, baking Soda

Hieronder vind je 10 kokosolie beautytips. Kokosolie is een super product en wordt ook in veel recepten gebruikt zoals bijvoorbeeld in deodorant en tandpasta. Maar kokosolie is ook puur een ideaal schoonheidsproduct wat veel andere producten in je badkamer vervangen kan. Scheerschuim, een beetje kokosolie. Scheerschuim op je benen is een snelle en makkelijke manier om je benen mooi glad te krijgen en gelijktijdig te verzorgen. En kokosolie is ontzettend prettig om te gebruiken na het waxen of harsen. De olie verminderd roodheid, hydrateert en verzacht de huid. Bodylotion, een verzorgende in douche bodylotion die tegenwoordig zo populair is in de reclame.

Baking soda en kokosolie gezicht
Rated 4/5 based on 635 reviews